10. Incredibil ce putem face...



Cu totii stim ce s-a intamplat pe 11 septembrie 2001 si ce a urmat pe tema acestor atentate... Pana si acum la aproape 7 ani de la respectivele evenimente sunt inca discutii aprinse pe aceasta tema, care parca nu are sfarsit... A fost sau nu atentat organizat de catre talibani sau doar un spectacol creat de americani pentru a regiza un motiv de a ajunge pe taramul petrolului... Au vrut oare sa-si demostreze inca odata ca ei sunt no. 1 in lume ca forta militara si pot rapune orice stat, daca au un interes, fara a-si atrage replici dure sau toate armele impotriva lor din partea Europei si a intregii lumi?
Sau pur si simplu acel templu invicincibil care incearca sa si-l creeze in jurul sau ca forta militara si economica a cedat sub planurile unui taliban dintr-o pestera? Daca a fost asa eu cred ca ar fi trebuit sa le ridice mari semne de intrebare americanilor si sa ia masuri drastice in ceea ce priveste securitatea lor ca si populatie... Vi se pare ceva schimbat de atunci si pana acum? Sincer mi nu mi se pare ca au modificat anumite lucruri drastic, ba chiar deloc nu s-au modificat actiunile pe care l-au intreprins sau cel putin nu vizibil... Intradevar au pornit o contrapartida dureroasa contra lui Saddam si o campanie de cautare a lui Bin Laden...
Dar oare cele mai mari servicii secrete din lume nu pot gasi un om??? Sa fie oare asa sau nu vor sa-l gaseasca? Va recomanda sa va uitati la filmul : « The Huntinh Party » si o sa intelegeti mai bine ceea ce spun... Filmul se termina cu cateva cuvinte mari : « Teoretic, vânãtoarea criminalilor de rãzboi în Bosnia continuã si astãziOricum, cei mai cãutaþi doi oameni, Radovan Karadzic si Ratko Mladic, continuã sã sfideze S.U.A., Natiunile Unite Uniunea Europeanã, NATO, Haga precum si toatã lumea civilizatã care pretinde cã îi cautã. De zece ani de când Radovan Karadzic se ascunde, a publicat douã cãrti si o piesã de teatru. Poate dacã comunitatea internationalã deschide un teatru de varã...Dar probabil sunt prea ocupati sã “îl caute" pe Osama Bin Laden. »
Poate asta o sa va dea ceva de gandit... Revenind la poza mai sus expusa ea este surprinsa, cum poate v-ati dat seama deja pe 11 septembrie 2001, de catre fotograful american Richard Drew... Incredibila alegerea omului, care a preferat sa se arunce in gol de la etajele superioare ale cladirii, decat sa stie ca va muri in chinuri... Este greu sa-ti imaginezi macar ce a putut fi in secundele respective in sufletul omului respectiv... oare panica si-a spus cuvantul sau care o fi fost motivul pentru care a ales sa se arunce?
Numai Dumnezeu poate stii acum ...





Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire