Telefonie fixa de la Orange

Se pare ca piata din Romania in ceea ce priveste numarul de utilizatori nu a ajuns inca la capacitatea sa maxim... Avand in vedere concurenta acerba dintre marii competitori de pe aceasta piata nu pare sa se incheie prea usor... Dupa ce in vara Vodafone a lansat si servicii de telefonie fixa, si anume Vodafone Acasa, Orange nu s-a lasat mai prejos si ameninta acum cu lansarea unui noi serviciu integrat. Miercuri se anunta marea lansare a unui nou serviciu de telefonie fixa si internet... din acest punct de vedere operatorul francez nu ataca numai operatorii de telefonie mobila, ci si operatorii de telefonie fixa, care pana acum aveau un monopol pe piata in ceea ce priveste serviciul de telefonie fixa si acces internet.
Ramane de vazut acum cat de stabila va fi conexiunea oferita de Orange si ce preturi va avea... Va avea de castigat, garantat, operatorul care va oferi cel mai bun pachet de servicii integrate (telefonie fixa, mobila, internet si eventual televiziune), pe aceleasi conexiunii...
In asteptarea conferintei de presa de miercuri nu avem decat sa ne imaginam oare cu ce vor revolutiona piata... Oare o vor revolutiona sau va fi doar un proiect nu tocmai reusit fiind facut la foc automat?

1 comentarii:

am prins ideea....vodafone sunt originali, vodafone rullez ;))

2 noiembrie 2007 la 16:42  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire